Start

Reparationer af musikinstrumenter ved Richard Salsbury

Reparationer af musikinstrumenter.

I Musikværkstedet Årslev.

Richard Salsbury er manden der driver Musikværkstedet i Årslev, beliggende på Midtfyn.

Når du besøger butik og værksted, skal du være forberedt på at gå slalom imellem brugte og nye instrumenter, samt kasser med guitare, trompeter, tubaer og andet godt, som er indleveret til reparation. Her dufter der af olie, smøremidler og træ. Præcist som der gør i et rigtigt musikværksted. MEN… en kop kaffe og en snak om musik og musikinstrumenter er der altid plads til.

Salg af musikinstrumenter.

Richard har også salg af nøje udvalgte instrumenter. Både brugte og nye. En stor del mæssingblæs, mundstykker, strenge, trommestikker, forskellige tilbehør og reservedele. Er du på udkig efter noget helt særligt, er det en god ide at kigge inden for. Det der ikke findes på lager kan nemlig skaffes.

Reparationer af musikinstrumenter.

Musikværkstedet rummer både butik og værksted. Richard er uddannet instrumentmager og har mere end 30 års erfaring i reparationer af musikinstrumenter, med speciale i mæssingblæs, reparationer af guitarer, tilpasning og modificeringer af diverse instrumenter.

Find vej til butikken.

Det er nemt at komme til Musikværkstedet uanset hvor I landet du bor, da tog, bus og motorvej går næsten lige til døren.

Adressen er ‘verdens navle’: Stationsvej 77K, 5792 Årslev. mobil +45 30321025